Fahrradtouren

Fanø ist tatsächlich nicht größer, als dass man alles mit dem Rad erreichen kann.

Zwischen allen Stadtgebieten auf Fanø gibt es Radwege, sodass du auf Fanø sicher und geschützt radeln können. Die ganze Insel ist nur ca. 15 km lang und ca. 5 km an der breitesten Stelle, dadurch sind die Wege kurz.

Die kleineren Straßen auf Fanø sind sehr wenig befahren und eignen sich daher zum Radfahren. Dies gilt auch für den Strand. In der Nähe des Wassers ist der Sand oft sehr locker und schwierig zu befahren, aber in der Nähe der Dünen ist der Sand hart und genauso angenehm zu befahren wie auf einem Radweg.

Trotz der bescheidenen Größe von Fanø ist die Landschaft sehr abwechslungsreich, sodass du bei einem Tagesausflug sowohl Dünen als auch Strand, die Wattenmeer Landschaft, die Dünen und die Plantage erleben können.

Verdensarv Vadehavet Cykelrute

Denne cykeltur på 42 km, fører dig hele øen rundt til nogle af de mest markante naturtyper. Vadehavet er et af verdens største tidevandsområder med uerstattelige naturværdier og unikke landskaber. Derfor er Vadehavet af UNESCO udpeget som Verdensarv til glæde for nuværende og fremtidige generationer.

Atlantvolden Cykelrute

Cykelruten er på 26 km og fører jer rundt til nogle af de mest markante bunkersanlæg, der blev opført af den tyske besættelsesmagt under 2. Verdenskrig. Det er resterne af Atlantvolden, et kæmpe forsvarsværk fra Nordnorge til Spanien, som det tyske forsvar opførte under 2. Verdenskrig for at forhindre en invasion fra de vestlige allierede.

Panorama Cykelruten

Panoramaruten er en afmærket cykelrute (rute 404). Ruten er 26 km og det står jer frit for at starte turen hvor som helst. Denne beskrivelse er med udgangspunkt i Fanø Færgen. Ruten giver jer mulighed for at opleve nogle af de mest spændende landskaber på den nordlige del af Fanø.

"Big Five" Cykelrute

”Big Five” cykelruten, på 37 km. fører jer rundt til de 5 højeste bjerge på Fanø. Bjergene er naturligvis ikke rigtige bjerge, men klittoppe. De 5 klitter er spredt ud over hele Fanø. De repræsenterer både forskellige stadier i øens udvikling, og fra toppene er der udsigt over nogle af de mest karakteristiske landskaber.

På Fanø cykler vi

Når du besøger os, vil du opleve, at langt de fleste beboere på Fanø cykler. Det er en stor del af vores hverdag og det bidrager tilmed til store besparelser på CO2 udledningen. af vores hverdag og det bidrager tilmed til store besparelser på CO2 udledningen.